SZOLNOK

2021.04.12. 13:39

Támogatásra pályázhatnak a turisztikai szektor egyes szereplői

Szolnok 2020-ban 6 millió forint támogatást biztosított, idén már 10 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre.

Szoljon.hu

Szolnok önkormányzata a 2020/21-es évekre vonatkozóan, az országban elsőként olyan támogatási rendszert vezetett be, mellyel a koronavírus-járvány által leginkább sújtott vállalkozásokat segíti: a turizmus- és idegenforgalmi bevételektől eleső szállodákat, hoteleket, panziókat, fogadókat, szállókat, vendégházakat, éttermeket, vendéglőket – tájékoztatta hírportálunkat a megyeszékhely önkormányzata.

Ehhez a város 2020-ban 6 millió forint támogatást biztosított, míg idén már 10 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre. Ezúttal is pályázat benyújtásával nyílik lehetőség a támogatás igénylésére.

A támogatás iránti kérelmet Szolnok polgármesteréhez címezve, Szolnok polgármesteri hivatalának városmarketing és turisztikai osztályán tudják benyújtani az igénylők 2021. május 15. napjáig. A részleteket ide kattintva, az önkormányzat honlapján találják.

A kapcsolódó dokumentumok a www.szolnok.hu weboldalról letölthetőek, illetve a támogatásra jogosultak részére megküldi a hivatal 2021. április 15-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában