Újra működik a szolnoki Verseghy könyvtár pakkszolgáltatása

Újraindult a Verseghy pakk.

Rimóczi Ágnes

Szécsi Annamária könyvtáros az átadóablakon nyújtja ki az egyik előjegyeztetett kötetet

Fotó: Mészáros János

Egy ideig szünetelt a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény szolgáltatása, de a hét elejétől újra biztosítják olvasóik számára a könyvkölcsönzést.

– A korábbiakban megszokott módon lehet eljuttatni hozzánk az igényeket. Honlapunkon az online kitölthető űrlap segítségével jegyezhetik elő olvasóink a kölcsönözendő könyveiket. Emellett telefonon vagy emailben is jelezhetnek, munkatársaink összegyűjtik a kéréseket, és a megadott elérhetőségen értesítik az átvétel időpontjáról az olvasókat – mondta el a pakkszolgáltatás lényegét Czakóné Gacov Katalin.

Az intézményvezető hozzátette, hogy a könyvcsomagok kérhetők és átvehetők a Verseghy Könyvtárban, a Hild Viktor, a Szandaszőlősi és Tallinn Fiókkönyvtárakban.

– Továbbra is van lehetőség házhozszállításra is, idős, mozgásukban korlátozott olvasóinkhoz eljuttatjuk a köteteket. A zárva tartás alatt is érkeztek egyébként újabb kötetek, ezek is kölcsönözhetők – tette hozzá Czakóné Gacov Katalin.

Az intézményvezető végül arról is beszámolt, hogy a könyvtárban még zajlanak felújítások, bízik benne, hogy amikor a munkálatok befejeződnek, kinyithatnak, s a megszokott módon várhatják az olvasókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában