Szolnok

2021.05.05. 15:11

Gond nélkül megírták a diákok a történelemérettségit is

Az érettségi vizsgák harmadik napján sem merült fel semmilyen probléma és mindenki eleget tett az egészségügyi előírásoknak.

Szoljon.hu

Diákok a matematika írásbeli érettségi vizsgán a debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban 2020. május 5-én.

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A történelemmel folytatódott a május 3-án, hétfőn megkezdődött írásbeli érettségi vizsgák sora a Szolnoki Szakképzési Centrum intézményeiben is – tájékoztatott Pogány Attila, Szolnoki Szakképzési Centrum kommunikációs referense. E tárgyból összesen 669-en mérettették meg magukat, közülük 81-en a kormányhivatal szervezésében jelentek meg. A 180 perces középszintű dolgozatot 591-en írták meg, a 240 percig tartó emelt szintű feladatokat pedig 78-an oldották meg.

Az érettségi harmadik napján sem merült fel semmilyen probléma a Szolnoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben, a diákok és a felügyeletüket ellátó oktatók ezúttal is eleget tettek a koronavírus-járvány miatt meghozott speciális egészségügyi előírásoknak, szabályoknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában