Támogatás

2021.06.02. 13:00

Adományt adták át a berényi Szent Erzsébet Kórháznak

Családi nappal kedveskednének a kórházi dolgozóknak.

Illés Anita

Fotó: Illés Anita

Kétszázezer forintot ajánlott fel szerdán a Fidesz-frakció a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak. Az adományról szóló dokumentumot Tamás Zoltán frakcióvezető adta át dr. Besenyi Orsolya orvosigazgatónak a kórház bejáratánál tartott sajtótájékoztatón.

– Nem tudunk elégszer hálásak lenni az egészségügyi dolgozóknak, akik megfeszítetten dolgoznak az oltópontokon és a betegek ellátásában – mondta.

Az újabb támogatással folytatták a járvány kezdetén elindított segítségnyújtást, melynek keretében a fideszes képviselők és külsős bizottsági tagok korábban egyhavi tiszteletdíjukat utalták át az alapítványnak.

A kórház nevében Dr. Szabó Tamás orvosigazgató-helyettes köszönte meg a felajánlást.

– Minden támogatás komoly jelzésértékű a megbecsülés szempontjából – hangsúlyozta, majd ismertette a frakció újabb kezdeményezését. Megtudtuk, hogy családi nappal kedveskednének a kórházi dolgozóknak, hiszen hónapokig a családot háttérbe szorítva dolgoztak. Javaslatukat megküldik a városvezetésnek és kérik az önkormányzat aktív részvételét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában