Galériával

2021.06.19. 18:15

Bemutatkozott az ISZOMM szolnoki jelöltje

Megyénkben is eltölt pár napot országjáró körútja során az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) országgyűlési képviselője, és egyben elnöke.

Cz. N.

Székely Sándor nyári gyalogútja kedden indult Nógrád megyében, majd a Jászkunság következett. A parlamenti képviselő az egész országot bejárja, és elsősorban a kistelepüléseket keresi fel. A körút során aláírást gyűjtenek a 250 ezer forintos nettó minimálbérért, és egyben a helyi jelölteket is bemutatják.

Székely Sándor szombaton délelőtt Szolnokon, a Tisza szálló mellett tartott sajtótájékoztatót, ahol elhangzott, a párt azért jött létre, hogy Magyarországon az elmúlt harminc évben kialakult szociális válságot felszámolja. Az ISZOMM 250 ezer forintos nettó minimálbért szeretne, 50 ezer forintos családi pótlékot gyermekenként, és 50 ezer forint havi korpótlékot a nyugdíjasoknak.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott megyénk 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is, Németh Attila, aki 1990-ben született Szolnokon, és itt is él a családjával. Az egyébként szakácsként dolgozó politikus már évek óta küzd a város egykori ékessége, a Tisza Szálló ügyéért. Létrehozta a Facebookon a Mentsük meg a Tisza Szállót oldalt, amelyhez közel háromezer ember csatlakozott egy év alatt.

Székely Sándor a sajtótájékoztató után Tószegre indult, majd vasárnap Törökszentmiklósra, hétfőn Kőtelekre, kedden pedig Besenyszögre látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában