Beszámoló

2021.06.13. 19:00

Először ülésezett a szolnoki polgárőr egyesület új elnöksége

A polgárőrség tagjai a szolgálatteljesítésen túl is aktívak voltak az elmúlt hetekben.

Rimóczi Ágnes

Túl van első nyílt ülésén a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület nemrég megválasztott új vezetősége. Jóvér Zoltán elnök az elmúlt időszakban végzett munkát ismertette a megjelentekkel.

– Két pályázatot nyújtott be az egyesület: az egyik egy új gépjármű, a másik szolgálati autókra való nyári gumik beszerzésére irányult – tudtuk meg dr. Hanga Valériától. Az egyesület sajtóreferense és jogásza elmondta: ezek mellett az elnök kérelemmel fordult a polgármesterhez, hogy a 21 éves Suzuki gépjármű tulajdonjogát adja át az egyesületnek, mivel eddig csak üzembentartók voltak.

A polgárőrség tagjai a szolgálatteljesítésen túl is aktívak voltak az elmúlt hetekben. Tíz tag részvételével rendbe tették az egyesület Zöldfa utcai telephelyét, ahol elhelyezték a meglévő tárgyi eszközöket.

– Július 1-jétől közmunkás is segíti a szervezetünk működését, aki adminisztrációs feladatokat lát majd el. A korlátozások enyhítése révén egyre több rendezvényen teljesítünk majd szolgálatot – árulta el dr. Hanga Valéria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában