Süsü Családi Fesztivál

2021.06.12. 15:00

Színes programok várják a családokat Kisújszálláson

A rendezvény vasárnap délelőtt tíz órakor kezdődik.

Daróczi Erzsébet

A járványügyi lazításoknak köszönhetően ismét megtarthatják a Süsü Családi Fesztivált. A vasárnap délelőtt tíz órakor kezdődő programsorozatra három helyszínen – a Vigadónál, a Kossuth általános iskolánál és a tűzoltóságnál – várják az érdeklődőket.

A szabad tereken ötszáz főig korláto­zá­sok nélkül látogathatják majd a kezes-lábas játszóházat – benne kerékpáros képfestéssel és céllövöldével, labi­rintussal –, valamint a többek között játszóteret, körhintát, fotóautomatát, ugráló- és sárkányvárat magában foglaló mosolyudvart.

A Vigadó dísztermébe védettségi igazolvány felmutatásával, illetve a 16 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy kíséretében léphetnek be. Délelőtt fél tizenegytől az Iszkiri Gyerekzenekar ad koncertet, majd bohócparádé kezdődik az épület főbejárata előtt. A folytatásban pedig a Grimm-Busz Színház mesejátékát, Molnár Orsi zenés gyermekműsorát, illetve Tompeti és Barátai koncertjét tekinthetik meg.

A tűzoltóság udvarán egész nap játszóház lesz, amit modellező bemutató és airsoft sátor is színesít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában