Galériával

2021.07.30. 11:00

Hamarosan befejeződik az útfelújítás Tiszaszentimrén

Már hetek óta dolgozik a kivitelező a Tiszaszentimre környéki utak felújításán, egy több lépcsős fejlesztés részeként történik a jelenleg is zajló beruházás.

Ujvári László

Már a múlté a kátyúk és az úthibák bosszús kerülgetése, ha az ember Tiszaszőlős, vagy Tomajmonostora felől érkezik Szentimrére. Két évvel ezelőtt a Tomajmonostora felé vezető néhány kilométeres útszakasz kapott teljesen új burkolatot, most pedig a településen áthaladó Fő út, és a Tiszaszőlős felé, a tiszaderzsi elágazásig vezető szakasz van soron.

Tiszaszentimre belterületén már hibátlan úton közlekedhetünk, míg a község előtti két kilométeres szakaszon forgalomkorlátozás, és jelzőlámpás irányítás lassítja a forgalmat. Nem sokáig azonban, pár héten belül véget ér a munka.

A település polgármestere, Koczúrné Tóth Ibolya úgy fogalmazott: már Kunmadaras felé is megújult egy szakasz, örülünk, hogy megvalósul ez a számunkra legjobban várt beruházás. Még az útfelújítással kapcsolatos kellemetlenségeket is örömmel viseljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában