Galériával

2021.07.06. 13:30

Tovább épül a gyorsforgalmi út Tiszapüspökinél

A kivitelezési munkálatok most főként az új hídon és annak közelében zajlanak.

Mészáros János

Néhány napja már több körforgalmú csomóponton, valamint felüljárókon lehet eljutni a településre Törökszentmiklós és a 4-es főút felől. Az épülő autóút jelenlegi végpontja ugyanis itt fog csatlakozni a nagy forgalmú nemzetközi főúthoz.

Boldog István térségi országgyűlési képviselő Szajol polgármesterével, Szöllősi Józseffel, valamint Bander Józseffel, Tiszapüspöki településvezetőjével a napokban végigjárta az építkezést, hogy első kézből tájékozódjanak a munkálatok állásáról. A jelenlegi főúttól az épülő Tisza-hídig már csaknem teljes egészében elkészült a gyorsforgalmi, a munkálatok zömmel az új hídon, illetve annak közelében folynak ezekben a napokban.

– Az M4 óriási lehetőség térségünknek mind gazdaságilag, mind turisztikailag, és nem utolsósorban a biztonságos, gyors közlekedés szempontjából sem – fogalmazott a képviselő. – A munka nagyon jól halad, már az új szakasz egy részén haladhat a forgalom.

A honatya kiemelte: nem terelik be a forgalmat Törökszentmiklósra, így az építkezés miatt nem nő meg a ­gépjárművek forgalma a településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában