kunmadaras

2021.08.30. 16:38

Alkalmi munka közben lopott, letöltendő börtönre ítélnék

A Karcagi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat a kunmadarasi férfi ellen, aki hatvanezer forint készpénzt lopott munkaadója szomszédjától.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A vád szerint a 40 éves férfi április végén, több napon át alkalmi munkákat végzett egy kunmadarasi családi ház kertjében. Ahogy arról korábban hírportálunk is beszámolt, a férfi az egyik napon a drótkerítésen át bemászott a szomszéd telekre, majd a kulccsal be nem zárt bejárati ajtón át besurrant a házba és rövid kutatást követően ellopott a konyhaszekrényről hatvanezer forint készpénzt. Ezután visszamászott munkaadója kertjébe, és tovább dolgozott, mintha semmi nem történt volna. A vádlott az így szerzett pénzt néhány napon belül elköltötte.

A járási ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság a vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt többször büntetett férfit ítélje börtönben letöltendő szabadságvesztésre, tiltsa el határozott időre a közügyek gyakorlásától, valamint kötelezze a lopott pénz visszafizetésére. Az ügyben a Karcagi Járásbíróság dönt első fokon – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában