JÁSZKUNSÁG

2021.08.24. 11:00

Augusztus végéig lehet még szavazni a Primákra

Az Új Néplapból kivágott szavazólapokon lehet voksolni.

Kovács Berta

Dr. Lits József

Fotó: Mészáros János

A területi Prima Díj megyénkben is évek óta az egyik legjelentősebb, legnagyobb érdeklődés övezte elismerés. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezetei által létrehozott díjat a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélik oda a legkiválóbbaknak.

A döntősökre még augusztus 31-ig lehet voksolni az Új Néplapból kivágott szavazólapokon. A szelvény utoljára hétfőn jelenik meg.

– Azért jelentős ez a szavazás, mert rávilágít arra, kik azok a nagyszerűségek, akik elvégzik a munkájukat, de még sincsenek a köztudatban – hangsúlyozta dr. Lits József, a VOSZ megyei elnöke.

– Az idei Primánál nagyon sok vidéki javaslat is érkezett, és a vidék kohéziója, összetartó ereje nyilvánul meg azzal, hogy többen a tíz döntős közé is bejutottak.

Azt gondolom, minél tovább él a Prima Gála szellemisége, annál jobban ki tudjuk azokat az embereket bányászni a szürke tömegből, akik megérdemlik, hogy figyelem irányuljon rájuk.

– Erre jó a Prima Gála. Van, aki régóta nem itt él a megyében, de minden további nélkül vállalta a megmérettetést, mert érzi, hogy szűkebb hazájában odafigyelnek rá, ami jólesik mindenkinek. A vágy az elismerésre ösztönös az emberben, ez motiválja a jobb teljesítmény elérésére, és persze nem mindegy, hogy az értékteremtő munkát milyen elismerés követi – mondta a megyei elnök.

A megye legkiválóbbjai idén a szeptember 18-ára tervezett Területi Prima Gálán vehetik át a rangos elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában