Elismerés

2021.08.03. 13:27

Hősiesen helytálló szolnokiakat jutalmaznának meg

A javaslatokat egészen augusztus 15-ig várják.

Szoljon.hu

Megjutalmazná a megyeszékhely azokat az embereket, akik erőn felül, példásan teljesítettek az elmúlt hónapok járvány sújtotta időszakában – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írja a város közösségi oldala.

A tavalyi évben soha nem tapasztalt helyzettel szembesült az ország, amikor egyik napról a másikra komoly korlátozásokat kellett bevezetni a koronavírus-járvány miatt. Páratlan összefogás mutatta meg a társadalom erejét, ám voltak olyan emberek, közösségek is, akik kiemelkedő empátiáról, átlagon felüli segítőkészségről tettek tanúbizonyságot.

Az élet legkülönbözőbb területein tapasztalhattunk akár erőn felüli teljesítményeket, komoly emberi gesztusokat, példás helytállásokat, így a beküldők bárkit javasolhatnak, aki Szolnokon él és érvényesek rá a fent leírtak. Ehhez a szolnokihősö[email protected] e-mail címre kell elküldeni az illető nevét, elérhetőségét, illetve egy rövid indoklást.

A beküldési határidő augusztus 15. A beérkező javaslatok közül öttagú zsűri választja majd ki azokat, akiket egy külön rendezvényen köszöntenek majd szeptemberben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában