szolnok

2021.08.30. 17:25

Közgyűlésen egyeztettek a legfontosabb kérdésekről

Hétfő délután a Tiszti Klub Étteremben tartották a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének közgyűlését.

Hartai Gergely

A program megnyitóján dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a városban működő nyugdíjas közösségek számára komoly erőpróba volt a járványos időszak.

– Ennek a közösségnek mégis volt ereje arra, hogy az online világban is megtalálja a helyét. Ugyanakkor ez az a korosztály, amely a legkomolyabban vette az oltakozást – méltatta az idősek veszélyhelyzet alatti hozzáállását a képviselő.

A közgyűlésen felszólalt a megyeszékhely polgármestere is. Szalay Ferenc kiemelte, Szolnokon jelenleg mintegy negyven nyugdíjas szervezet működik, amely azt is jelenti, hogy a szépkorúakra is nagyban épít a település.

– Városunkban stabil helyük van a nyugdíjasoknak, ami különösen sokat számít akkor, amikor idősödő társadalomról beszélünk – fogalmazott a városvezető.

A közgyűlés napirendi pontjai között szerepelt az egyesület elnökének beszámolója, valamint a szervezet munkaterve egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában