átalakítás

2021.09.20. 19:01

Befejeződött az óvoda felújítása Rákócziújfaluban

A várakozásoknak megfelelően készült el az óvodaépület felújítása a településen. A munkálatokba még nyár elején kezdtek bele, az ügyeleti időszak idején ugyanis kevesebb gyermek tartózkodik az intézményben.

P. Pusztai Nóra

– Szeptember elseje óta ismét teljes kapacitással üzemel az óvodánk. A külső és belső felújítás, átalakítás elkészült, már csak néhány eszköz érkezését várjuk – tájékoztatta hírportálunkat Varga József polgármester.

A Magyar Falu Program pályázatának köszönhetően megszépült a három foglalkoztató csoportszoba, kialakítottak és felszereltek egy tornatermet is.

A villamos hálózatot kicserélték, valamint a külső homlokzatot és a belső tereket is kifestették a nyár folyamán.

– A gyerekek nagyon élvezték, amikor kipróbálták a tornatermet, de tetszett nekik az új öltözőszekrény is – mesélte a falu vezetője, aki hozzátette, a bejárati ajtó mellé új grafikák is kerültek. A következő időszakban, az óvoda további fejlesztése érdekében az udvari játékok bővítése a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában