Őszköszöntő

2021.09.11. 17:30

Lovasmenet is színesítette a szüreti mulatságot Nagyréven

Őszköszöntő programokból a hatszázötven lelkes tiszazugi faluba is jutott.

P. Pusztai Nóra

Több év kihagyás után idén ismét megrendezték a programok- ban bővelkedő szüreti mulatságot Nagyréven

Forrás: Beküldött fotó

A nagyrévi művelődési ház udvarán családi sport- és egészségnapot tartottak szombaton. Az evezőgép és a szobabicikli mellett különféle eszközöket próbálhattak ki a fiatalok és idősebbek. A résztvevőket lángossal vendégelték meg.

Több év kihagyás után idén ismét megrendezték a programokban bővelkedő szüreti mulatságot Nagyréven
Fotó: Beküldött fotó

A programok tovább folytatódtak, több év kihagyás után idén ismét szüreti mulatságra várták a tiszazugi falu apraját és nagyját. A délutánt korábban megszokott felvonulással nyitották meg, melyhez tizenhét fogat és öt lovas is csatlakozott. A menetet a Nagyrévi Tiszavirág Néptánccsoport kísérte.

– A szüreti felvonulás a falu utcái mellett a külterületeken is végigjárt. De szerveztünk citeramuzsikával színesített népi hangszerbemutatót, majd a színpadon az operettműsor vette át a főszerepet – tájékoztatta hírportálunkat Fenyvesi Zoltán, a rendezvény egyik szervezője. A hajnalig tartó mulatságban egy zenekar húzta a talpalávalót, a lebonyolításban önkéntesek segédkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában