galériával

2021.09.30. 15:30

Meglepték az időseket a jászapáti Szent Vendel Otthonban

A Katolikus Szeretetszolgálat Szent Vendel Otthonában az Idősek Világnapja alkalmából csütörtökön ünnepséget szerveztek Jászapátin.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Nyitrainé Kiss Katalin telephelyvezető köszöntője után Dr. Vajda Norbert, a szeretetszolgálat főigazgatója osztotta meg gondolatait.

Kiemelte: e jeles nap többek között felhívja a figyelmet arra, hogy az idősek szeretetükkel, odafigyelésükkel és törődésükkel milyen gazdaggá teszik világunkat.

Szólt arról is, hogy az intézményt idén áprilisban vette át a szeretetszolgálat, s ezzel olyan közösséghez csatlakoztak, mely az egyház társadalmi tanításai szerint végzi szolgálatát. Pócs János országgyűlési képviselő virággal lepte meg az otthon lakóit, beszédében méltatta a dolgozók áldozatos munkáját.

Lélekemelő gondolatokkal köszöntötte az időseket Farkas Ferenc polgármester, Kocsis Sándor címzetes esperes és Sőregi Katalin intézményvezető is. A Kis Szent Teréz Kamilliánus Közösség versekkel és édességgel ajándékozta meg a szépkorúakat. Az intézmény munkatársai verses, zenés előadással, míg Karczagi János és Szomszéd Ildikó nóta- és operett műsorral szórakoztatta az otthon lakóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában