közönségdíjas lett

2021.09.25. 06:58

A tószegi Magyar Vivien fejére kerülhetett a korona

Fergeteges döntővel zárult a hét elején a Mediaworks Zrt. által meghirdetett Tündérszépek szépségverseny. Megyénkből is sok lány döntött úgy, hogy bájaikat összemérve részt vesznek a többfordulós megméretésen. Közülük a tószegi Magyar Vivien közönség­díjas lett.

P. Pusztai Nóra

A Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk döntőjéről közönségdjíasként térhetett haza a tószegi Magyar Vivien

Fotó: Bóka Balázs

Alig kevesebb mint egy éve hirdette meg a Mediaworks Zrt. a Tündérszépek szépségversenyt. A stúdiófotózások során olykor-olykor olvasóink is bepillanthattak a kulisszák mögé. A zsűri három megyei lányt juttatott a legjobbak közé, majd a középdöntő után Csabai Alexandra képviselhette a Jászkunságot,

a közönség szavazatai alapján Magyar Vivien is a döntőig menetelt.

A tószegi tizennyolc éves lány kissé félénken, de céltudatosan érkezett az első fotózásra.

– A versenyre már a jelentkezésnél elkezdtem készülni. S bár nem tudtam, meddig fogok eljutni, mégis jobban odafigyeltem az étkezésemre és többet sportoltam, ami ma már az életem és mindennapjaim része lett – tekintett vissza a kezdetekig Magyar Vivien.

A középdöntőből továbbjutva a felkészítőtábor élményei lebegtek a szeme előtt.

– Úgy éreztem, ha helyezést nem is érek el, akkor is mindenképpen nyerek. A tábor maga felejthetetlen élmény volt. Sok mindent tanultam és tapasztaltam, erre szükségem is volt, hiszen ez volt életem első szépségversenye – mesélte.

Az elhangzott tanácsokat a hétköznapokban is kamatoztathatja.

– A szép járásra például a mindennapokban is jobban odafigyelek, ezzel sokkal szebb tartásom lett – számolt be az előnyök egyikéről.

A döntőt szeptember 20-án, Budapesten tartották, erről korábban mi is írtunk, a közönségdíjasnak járó koronát Magyar Vivien vehette át.

– Az egész miliő pozitív volt. Csoda szép szállást kaptunk, és a helyszín is gyönyörű volt. Igyekeztek megadni mindent, hogy a legjobb formát hozhassuk ki magunkból. Így is nagyon izgultam. Reméltem, hogy valamilyen helyezést érek el, bár már az is megtiszteltetés volt számomra, hogy az ország legszebb huszonkét lánya között léphettem színpadra – emelte ki, amikor a döntőről kérdeztük.

Boldogságát csak tetézte, amikor neve elhangzott a koronázáson.

A Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk döntőjéről közönségdjíasként térhetett haza a tószegi Magyar Vivien

A helyszínen párja és édesanyja is büszkén figyel­te az eseményeket.

Köszöni a sok-sok szavazatot

– Szinte el sem tudtam hinni, ami velem történt. Hálás vagyok minden szavazónak, hiszen miattuk viselhetem én a Tündérszépek közönségdíjasának járó koronát – hangsúlyozta Magyar Vivien, majd hozzátette: egyáltalán nem bánta meg, hogy jelentkezett, sőt reméli, a jövőben több hasonló élményben lehet még része.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában