kultúra

2021.10.11. 19:00

Elkezdődött az őszi programkavalkád Jászberényben

Filmvetítés, koncertek, orgonahangverseny, kiállítás, színházi előadások várják az érdeklődőket.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Gazdag kulturális és közösségi programkínálattal köszöntött be az ősz Jászberényben – tájékoztatott Dukai Rita, a Jászkerület Nonprofit Kft. ügyvezetője. Elmondta: azon dolgoznak, hogy minden korosztálynak lehetőséget adjanak a kikapcsolódásra, művelődésre és szórakozásra.

Október 13-án a Lehel Film-Színházban a Szent Ignác útja című film vetítése és közönségtalálkozó lesz a film alkotóival. Csütörtökön este Bereczki Zoltán ad koncertet az Ifjúsági Házban. Október 17-én Kovács Nóri Szabadon című interaktív családi koncertje várja az érdeklődőket a Déryné Rendezvényházban. Jövő héten pénteken pedig Csányi Sándor lesz a Lehel-Film-Színház vendége.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére, valamint Liszt Ferenc kétszáztizedik születésnapja alkalmából szervezik meg október 23-án Réz Lóránt orgonahangversenyét. Az őszi rendezvénysorozatot októberben többek között a jászberényi ART Camp Művésztelep jubileumi kiállítása, klubkoncertek, színházi előadások és kézműves foglalkozások színesítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában