vádat emeltek ellene

2021.10.20. 11:59

Két településen, két boltot fosztott ki egy jászkiséri férfi

Jászkiséren sört, dinnyét és jégkrémet lopott, a jászapáti boltban beleevett több pizzaszeletbe, majd édességekkel akart meglépni.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a jászkiséri férfivel szemben, aki Jászapáti egyik élelmiszerboltjából édességeket lopott, és eközben az üzletben fizetés nélkül elfogyasztott öt szelet pizzát, és másik nyolc darab pizzaszeletbe is beleharapott – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vád szerint a 32 éves férfi augusztus 2-án hajnalban, Jászkiséren, a kerítésen át bemászott egy élelmiszerbolt udvarára, ahol gyorsan összepakolt több tálca szeszesitalt, jégkrémeket, valamint két darab 10 kg-os dinnyét. Majd 50 200 forint értékű zsákmányával sietősen távozott, mert cselekménye közben megzavarta a bolthoz érkező áruszállító.

A férfi ugyanezen a napon, a délutáni órákban, Jászapátiban is betért egy élelmiszerboltba. Az üzletben megevett öt szelet pizzát és beleharapott további nyolc pizzaszeletbe, azokat leöblítette egy energiaitallal, majd a nadrágzsebébe rejtett apróbb édességekkel igyekezett távozni a boltból. A pénztáron azonban nem jutott át, a biztonsági őr feltartóztatta.

A járási ügyészség a lopás miatt több alkalommal büntetett férfivel szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására, valamint közügyektől eltiltásra tett indítványt vádiratában.

Az ügyben a Jászberényi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában