galériával

2021.11.12. 13:30

A szociális intézmények helyzetéről egyeztettek Tiszafüreden

Személyesen győződhetett meg a helyi szociális intézményekben zajló munkáról és az ott dolgozók felkészültségéről Dr. Tóth Tibor, a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet főigazgatója.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselővel, Ujvári Imre polgármesterrel, Vargáné Balogh Irén és Virág Tibor alpolgármesterekkel, valamint Csesznok Adrienn intézményvezetővel egyeztetett a szakember a november 11-i látogatásán.

Szó volt az ellátórendszer aktuális helyzetéről, a fejlesztési elképzelésekről és a rendelkezésre álló új pályázati lehetőségekről is. Az egyeztetés után meglátogatták a város szociális intézményeit, például a felújítás alatt álló Platán Nyugdíjas Otthont, a Református EGYMI tiszafüredi iskoláját, valamint a Szivárvány Ház Fogyatékosok Református Otthonát, a kivitelező pedig körbevezette őket a leendő ifjúsági ház épületében, amely pályázati forrásból újul meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában