Járványhelyzet: felfüggeszti a mellékvízmérők cseréjét a TRV Zrt.

A mellékvízmérőket jogszabály szerint nyolc évente kell cserélni, ennek csúszása miatt a társaság jelen helyzetben eltekint a jogkövetkezménytől.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Felfüggeszti a mellékvízmérők cseréjét év végéig Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. – tájékoztatta hírportálunkat a vízműcég. A döntést a társaság a fokozódó járványhelyzettel indokolja. Közleményükben hangsúlyozták: dolgozóik és a lakosok egészségét is szeretnék megóvni, ezért csak a legszükségesebb esetekben találkoznak személyesen a vízműves kollégák a felhasználókkal.

A mellékvízmérőket jogszabály szerint nyolc évente kell cserélni, ennek csúszása miatt a társaság jelen helyzetben eltekint a jogkövetkezménytől, ugyanakkor arra kéri az érintett lakosokat, hogy 2022 év elején egyeztessenek időpontot az ügyfélszolgálaton. A vízműves munkatársak a járványhelyzet enyhülésével a lehető leghamarabb munkába állnak és elvégzik a lejárt mellékvízmérők cseréjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában