szolnok

2021.11.22. 15:04

Korlátozások várhatók: földkábelt fektetnek le a Zagyva alatt

A munkálatok kedden kezdődnek.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Szolnokon a Tallinn és az Alcsi városrész üzembiztos ellátása érdekében az Opus Titász Zrt. beruházásában két középfeszültségű földkábelt fektetnek le a Zagyva folyó alatt a Tabán és a Bástya utca között – jelezte közleményében a társaság. A beruházás eredményeként több száz fogyasztási hely – többek között a MÁV kórház, rendőrség, középiskola, élelmiszer boltok – biztonságos ellátását tudja a szolgáltató garantálni. A kivitelezés november 23-én kezdődik.

Mint írják, a munkavégzés ideje alatt a Tabán telep és a Bástya utcákban útfelbontásra, forgalomkorlátozásra, lezárásokra, valamint napközben fokozott zajterhelésre kell számítania az ott lakóknak és az arra közlekedőknek. A munka során a szakemberek ügyelnek arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarják a lakosságot.

A munkálatokról, melyek előre láthatóan december közepéig tartanak, a társaság korábban egyeztetett az önkormányzattal és tájékoztatta az érintett fogyasztókat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában