fejlesztés

2021.11.25. 12:16

Terv szerint halad a parkolók építése Túrkevén

Bár a város önkormányzata elkötelezett a környezetbarát közlekedési eszközök, a gyaloglás, a séta és kerékpározás népszerűsítésében, múlt évben elfogadta azt a stratégiát, amely kapcsán parkolófejlesztések megvalósítását tűzte ki célul.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A terv megvalósítása megfelelően halad.

– A Deák úti parkoló után a napokban elkészül a Kálmán király úton a Kaszap Nagy István Református Általános Iskola és Óvoda előtti parkoló is – tette közzé Sallai Róbert Benedek.

A polgármester kiemelte, hogy tavaszig sajnos nem valósulhat meg az említett parkoló felfestése, így addig kéri az ott parkolókat, hogy az észszerű helymegosztás lehetőségeit alkalmazzák, hogy minél több autó férjen el a területen.

– Bízom benne, hogy ezzel a fejlesztéssel a Kálmán király út közlekedésbiztonságát is sikerül némileg fokozni. Ezzel párhuzamosan pedig megindult a Vass úti óvoda előtti parkoló építése, valamint a Kenyérmezei úton a Lányiskola mögötti parkoló kivitelezését is elkezdték – tette hozzá a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában