Jászkunság

2021.12.09. 19:55

Pócs János: meg kell fékezni az egyre agresszívabb LMBTQ propagandát

Megyénk három országgyűlési képviselője beszélt csütörtökön a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos népszavazás fontosságáról a saját térségében. Boldog István Mezőtúron, Pócs János Jászberényben, dr. Kállai Mária pedig Szolnokon Szalay Ferenc polgármesterrel közösen fejtette ki véleményét a témáról.

Munkatársainktól

Pócs János: Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekvédelemről

Forrás: Illés Anita

A magyar országgyűlés november 9-én változtatott a népszavazási eljáráson. Ez lehetővé teszi, hogy a népszavazást az országgyűlési választáshoz kössék, és akár az önkormányzati voksolással egyszerre is megtartható, így költséget takarítanak meg.

– Talán még emlékeznek rá, hogy 2016-ban a migráció ügyében fordultunk az emberekhez, akkor a népszavazás segítségével védtük meg hazánkat a kötelező betelepítési kvótáktól – tekintett vissza Boldog István. – A mostani népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkothassuk meg, ahogy a magyar emberek azt helyesnek tartják. A vita lényege, hogy ki döntsön arról, miként neveljük gyermekinket – hangsúlyozta.

A sajtótájékoztatón kiemelte:

egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő joga és dolga, a szexuális propagandától meg kell védeni a fiatalokat.

– Nem állunk el a gyermekeket célzó LMBTQ útjából – szögezte le. – Meg kell fékezni a gyermekekre irányuló szexuális propagandát. És ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősít, a válaszadók 97 százaléka ugyanígy vélekedik. 2022-ben arról is döntünk, hogy gyermekeink milyen hatás alatt nőnek fel – magyarázta Boldog István.

– Oly korban élünk, amikor a multikultúra, az Európai Bizottság a keresztény karácsony kifejezést el akarja törölni, helyette fényünnepet akarnak bevezetni és ránk akarják erőltetni, hogy a család alapja nem az anya, az apa és a gyermek. Meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb LMBTQ propagandát – adott hangot véleményének Pócs János Jászberényben.

– Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekvédelemről, míg máshol a liberális politikai elit dönt az ügyben – jelentette ki a honatya, aki bírálta Brüsszel Magyarország elleni támadásait, valamint a külföldi és hazai balliberális erők politikáját, akik be akarják engedni az LMBTQ propagandát az óvodákba, iskolákba és a médiába.

– Nagyon fontos, hogy amikor egy kisgyermek elkezd cseperedni, és először találkozik a családon kívüli közösségekkel, azok a külső ingerek, amik először érik a társadalomból, meghatározóak a felnőtté válásának szempontjából – mondta dr. Kállai Mária a szolnoki városházán.

– Ebben a folyamatban nagyon komolyan megjelenik a kormányzati felelősség is, hogy védje ezt az utat, hiszen a család kiengedte a társadalomba, a közösségbe a gyermeket. Nem fogunk meghátrálni a gyermekvédelmi törvény ügyében, hiszen számos személyes tapasztalatból és hiteles forrásból tudjuk, hogy a világban óvodákban, iskolákban népszerűsítik az LMBTQ-t. Emellett a politikai és médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett pénzügyileg is zsarolja Brüsszel Magyarországot, hiszen visszatartja a hazánknak járó pénzeket.

Azt gondolom, hogy a nemzet szuverenitása, az itt élő emberek gondolatainak a kihangosítása, mindannyiunk közös felelőssége.

Fontos azonban kiemelni, hiszen sokszor összekeverik, hogy a gyermekekről beszélünk, tehát a népszavazás nem a felnőttek szexuális irányultságáról szól…

– Sőt, a törvény kimondja, hogy erről a felnőtt emberek saját maguk dönthetnek, Magyarország nincs ellene ennek – folytatta Szalay Ferenc. – A másság elfogadása hazánkban egy bevett, normális irány, az viszont nem, hogy a gyermekeink szexuális irányultságát bárki a szülők beleegyezése nélkül befolyásolja. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a szexuális felvilágosítás nem fontos, és hogy a tanárok az iskolában nem beszélhetnek arról, hogy az emberiség fenntartásának érdekében a szexualitás elengedhetetlen, és a gyermekszületés rendkívül fontos.

Magyarország kimondta, hogy a család az első eleme az életünknek, és ezen belül a nő az anyuka, a férfi pedig az apuka.

Az ország eldöntötte, hogy ezen az úton halad tovább, és nem hagyja, hogy a gyermekeit egy olyan irányultságba vigyék el, ami később egészen biztosan káros lesz a társadalomra. Az emberiség túlélésének záloga, hogy a nemi identitás maradjon meg úgy, hogy a nő nő, a férfi férfi, és egy családon belül legfontosabb a gyermek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában