Útinform

2022.01.20. 06:51

Itt lassíthatják a forgalmat közúti munkálatok a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Illusztrációfotó/Shutterstock

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében a 93-as és a 91-es km között, építési munka miatt a Budapest felé haladókat a külső sávba terelik.

Katonai konvoj vonulására készüljenek reggel fél 7.00 órától este 7.00 óráig a Szolnok – M4-es autóút- 405-ös főút-M5-ös autópálya útvonalon egészen Ócsáig. A tehergépkocsikat sárga villogóval felszerelt kísérő kocsikkal biztosítják.

A 4-es főúton Szajol közelében, a 109-es és a 110-es km között új csomópontot építenek. Mindkét oldalon a belső sávot lezárták. A 111-es és a 112-es km között útfelújítás miatt, mindkét irányban szintén sávlezárás lassítja a haladást.

Kompközlekedés:

A Tisza középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között műszaki ok miatt szünetel a kompátkelés, Tiszaroff és Tiszasüly között átmenetileg nem üzemel a kompjárat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában