Celebfigyelő

2022.01.30. 16:33

Rubint Rella Jászberényben tökéletesíti gyönyörű idomait

Külföldi út, edzőtermi szelfi és sikerélmény az egyik legizgalmasabb televíziós sportvetélkedőn. Mutatjuk, hogy mik történtek celebjeinkkel az elmúlt napokban!

szoljon.hu

Forrás: Rubint Rella Instagram

A ceglédi születésű olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós idén visszatért az Exatlonba, hogy az All Star évadban a bajnokok csapatát erősítse. A sportolónak betegség miatt több napot is pihennie kellett, de a héten visszatért a pályára, és meg is szerezte első pontját! 

2022-ben Rubint Rella influenszer biztos, hogy megfogadta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is rendszeresen fog sportolni. Rellát az egyik jászberényi edzőteremben pedig majdnem minden nap el lehet csípni. 

Amíg mi itthon az erős széllel és a téli időjárással küzdünk, addig a ceglédi gyökerekkel rendelkező modell és üzletasszony Sarka Kata és a Törökszentmiklóson született modell, Polgár Kriszta az időjárásra biztosan nem panaszkodhat. Mindketten ugyanis az Egyesült Államokban vannak. Kriszta évek óta Texas államban él, Kata pedig az Instagram oldala alapján Miamiban vakációzik. 

A szolnoki származású énekes, Molnár Ferenc Caramel Facebook oldalán írta meg, hogy áprilisban egy jó barátja, Kardos Norbert koncertjén fog fellépni olyan előadók mellett, mint például Horváth Charlie és Tátrai Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában