Közösségi esemény

2022.01.03. 07:00

Sokan csatlakoztak az ablakvadászathoz Rákóczifalván

A kisváros nagy közösségi élettel büszkélkedhet, az ott élők szívesen vesznek részt közösségi megmozdulásokban. Legutóbb december elsejétől karácsonyig szerveztek az érdeklődőknek egy játékot.

Kovács Berta

Illusztrációfotó/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Nem várt módon sikeres volt és nagyszámú résztvevőt vonzott a Varsány Közösségi Ház adventi ablakvadászata. Mivel a program igencsak megmozgatta a város lakosságát, a szervezők már a következő, hasonló jellegű programokat tervezgetik. 

– Nem gondoltam, hogy ilyen sokan csatlakoznak a játékhoz – árulta el Császiné Csáti Réka igazgató. 

Harmincegyen vállalták a dekorációkészítést, karácsonyig pedig huszonnégy nap volt, így egyes napokon két helyszínt is megadtunk. Az első a városháza, az utolsó pedig a Varsány Közösségi Ház volt. Gyerekes családok, felnőttek, sőt nyugdíjasok is vállalták, hogy végigjárják a helyszíneket. A legidősebb egy hetven feletti házaspár volt, ők az Új Néplapból tudták meg, hogy indul ilyen játék. A helyszíneken egyébként szaloncukrot, volt, ahol játékokat is kitettek a vadászó gyerekeknek. Mivel ekkora érdeklődés övezte a játékot, azt tervezzük, jövőre is szervezünk hasonló vadászós programokat. A húsvét például jó alkalom lenne erre, húsvéti tojásokat, dekorációkat lehetne megkeresni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában