Sajtótájékoztató

2022.02.28. 18:09

A fejlődési lehetőségekről beszéltek Kunszentmártonban

Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerületének országgyűlési képviselő jelöltje Herczeg Zsolt Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel közösen tartott sajtótájékoztatót hétfő délután a kunszentmártoni Szabó Gyula Művelődési Központban.

P. Pusztai Nóra

Fotó: P. Pusztai Nóra

– A célom az, hogy a térségben megismerjenek. Terveim szerint a lehető legtöbb helyre eljutok és a lakossággal beszélhetünk a fejlődési lehetőségekről – kezdte Herczeg Zsolt, országgyűlési képviselő jelölt. Szentkirályi Alexandra vette át a szót.

Egy ilyen kiélezett helyzetben, amit a napokban megtapasztalhatunk különösen fontos, hogy olyan kormány vezesse Magyarországot, ami stabil, cselekvőképes

– szögezte le.

Visszatekintett az elmúlt tizenkét év eredményeire, összehasonlítva a korábbi időszakokkal.

Magyarország az Európai Unióban a második legnagyobb gazdasági növekedést produkálta. De kiemelhetőek olyan társadalmi csoportok, melyek egyértelműen az eltelt időszak nyertesei. Ilyenek például a nyugdíjasok, a családosok vagy éppen a fiatalok

– sorolta.

A sajtótájékoztató utáni lakossági fórumra a térség szinte minden településéről érkeztek.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában