NHSZ

2022.02.14. 06:30

Májustól csak a felmatricázott hulladéktárolókat üríti a szolnoki cég

Matricák kerülnek a hulladéktároló edényekre.

Rimóczi Ágnes

Forrás: facebook.com/nhszszolnok

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. május elsejétől vezeti be a matricák használatát, melyek a hulladékszállítási közszolgáltatás igénybevételére jogosítanak ebben az esztendőben.

A matricákat a 2021. negyedik negyedévi számlával együtt kézbesítjük, azokat a tájékoztatóban leírtak szerint a kommunális, fekete fedelű hulladéktároló edényekre kell felragasztani.

– Kollégáink május elseje után kizárólag a matricával rendelkező hulladéktároló edényekből szállítják el a hulladékot – tájékoztatta hírpotálunkat az új rendszerrel kapcsolatban a szolgáltató.

Az NHSZ illetékeseitől azt is megtudtuk: 

a város lakossága részére edényenként egy darab narancssárga színű, a közületek részére pedig citromsárga matricákat küldenek. 

Nem a szerződés szerinti edények darabszámának megfelelő matrica postázása esetén, új szerződés kötésekor, matricák megrongálódása, elvesztése esetén a társaság lila színű, sorszámmal ellátott pótmatricát biztosít az ingatlanhasználók részére. – A matricák használatával kapcsolatos további információkért a belvárosi ügyfélközpontunkat vagy a József Attila úti információs pontunkat kereshetik ügyfeleink – adott további tájékoztatást a szolgáltató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában