Kezdeményezés

2022.03.30. 13:23

Modern diagnosztikai eszközökkel bővítenék a jászberényi kórházat

Újabb korszerű diagnosztikai eszközök beszerzésére indít kampányt a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház és a „Jászság Egészségéért” Alapítvány – jelentette be Dr. Csiki Zoltán főigazgató szerdán sajtótájékoztatón Jászberényben.

Illés Anita

Az adománylevelet szerdán adta át a honatya az intézmény vezetőjének Fotó: Pesti József

A kezdeményezéshez Pócs János országgyűlési képviselő is csatlakozott. 

– A kórház és az alapítvány nevében köszönetet szeretnék mondani mindenkinek azért a szeretetért és támogatásért, amit a pandémia idején kaptunk. 

Közel 50 millió forint érkezett az alapítvány számlájára az elmúlt két évben, ami óriási segítséget jelentett – mondta a főigazgató.Hozzátette: a megújult kuratórium a kórházzal együttműködve új célokat tűzött ki az idén megvalósítandó lépésekre vonatkozóan. Elsődleges cél egy modern csontsűrűség méréshez szükséges eszköz beszerzése. Terveik között szerepel egy új, 21. századi videogasztroszkóp és endoszkópos torony megvásárlása is. Pócs János 500 ezer forint értékű adománylevelet adott át Dr. Csiki Zoltánnak a DXA csontsűrűség mérő készülék megvásárlásához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában