Döntés

2022.04.23. 08:34

Elnököt és vezetőséget választott a karcagi diákönkormányzat

A diákönkormányzat szerepe, hogy összetartsa a településen a diákokat és képviselje a jogaikat.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A városi diákönkormányzat tagjainak, valamint az általános és középiskolák diákok képviselőinek részvételével tartották meg a városházán a VDÖK beszámolóját és a vezetőség választást. Györfi Rita, a KÖZ-PONT megyei vezetője elmondta, a diákönkormányzat szerepe, hogy összetartsa a településen a diákokat és képviselje a jogaikat. A diákönkormányzat saját eseményein túl a Déryné Kulturális Központ által szervezett programokhoz és a megyei szervezet munkájához is kapcsolódik.

Programokkal is várják a diákokat a a Városudvar 1. szám alatti Karcag Városi Ifjúsági Lurkó Irodában (KIFLI). Szabó Krisztina Éva, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium kilencedikes diákja, a VDÖK régi-új elnöke számára nagyon jó érzés a szervezetben dolgozni, s az, hogy a gyermekek a rendezvényeikről boldogan mennek el.

Szepesi Tibor polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy a diákönkormányzat jól és szervezetten működő egység, amely a fiatalokhoz szól és közösséget épít Karcagon. Méltatta a leköszönő vezetés munkáját, hiszen sok élménnyel gazdagodtak a fiatalok az általuk szervezett programokon, majd jó munkát kívánt az új vezetésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában