Vetélkedő

2022.04.20. 10:26

Énekeltek, verseltek és fotóztak is a diákok Kisújszálláson

Az élő produkciókat három órás időtartamban, a kategóriákat váltogatva láthatta a zsűri és a lelkes közönség.

Daróczi Erzsébet

Az illéssys SZÍN-KÖR Kamasztükör című előadásával az első helyen végzett Fotó: Beküldött fotó

A napokban ismét az Illéssy Sándor Baptista Középiskola rendezte meg a SZÍNEK – Baptista Középiskolák III. Országos Ki Mit Tud? Vetélkedőjét, amelyre tizenhárom intézményből érkeztek diákok. Köszöntőt mondott Toldi Attila iskolaigazgató, dr. Kovács Tibor alpolgármester, a fenntartó részéről pedig Szász Veronika területi oktatási igazgató is. 

Az élő produkciókat három órás időtartamban, a kategóriákat váltogatva láthatta a zsűri és a lelkes közönség a Vigadó színpadán, majd a diákok által készített rövidfilmeket tekintették meg. A képzőművészet és a fénykép kategóriába érkezett alkotásokat kiállítás formájában lehetett megnézni az előcsarnokban.

A nap során a közönség harmincnégy produkciót látott a verstől a hangszeres előadáson, éneken át a színpadi jelenetig, a művészeti alkotások között 33 fénykép, 54 képzőművészeti alkotás, továbbá 4 média és rövidfilm nevezés érkezett. A helyezést elérők oklevélben és értékes tárgyjutalomban részesültek. Az összesítésben a legjobb iskola vándorkupát a következő versenyig a budapesti ADDETUR Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola őrzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában