Szolnok

2022.04.15. 19:55

Megismerkedhettek az óvodákkal a megyei leendő óvodások

Azok a gyermekek, akik az adott évben augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket óvodakötelessé válnak. De, hogy melyik intézményt választja a szülő, nemcsak a lakóhelytől való távolságától, hanem a pedagógiai programtól is függ.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Mészáros János

A körzetes óvodától kaptunk egy szórólapot, azon tájékozódtam, hogy mely helyszínekre érdemes ellátogatni. Elsősorban a megközelíthetőség dönt – mondta Lantos Gerda, akinek kislánya májusban lesz három éves.

A Szolnok Városi Óvodák tagintézményeiben a napokban tartották az Ovikukucska rendezvényeket, ahol a szülők megismerkedhettek egyebek mellett az épülettel, illetve a leendő óvodapedagógusokkal. 

A természetünk védelme kifejezetten fontos a családunkban, így kíváncsian vártam, hogy megtudjam, mit is kínál a „Zöld óvoda” – tette hozzá.

A Hétszínvirág tagintézmény udvarán hétfő délelőtt a jelenlegi nagycsoportosok és a leendő ovisok együtt készítettek gólyafészkeket.

A szülők a kitöltött jelentkezési lapokat április 25 és 29 között személyesen, a lakóhely szerinti körzetes tagintézménybe adhatják le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában