Rendezvény

2022.05.22. 14:35

A Jász Világtalálkozóért báloztak Jánoshidán

A rendezvényen a jó hangulatról az Apostol együttes, a Tiszti Klub Tánczenekar, valamint Sztruhala József és vendégei gondoskodtak.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Több mint kétszázötven fős jótékonysági bált tartottak szombat este a jánoshidai tornacsarnokban. A rendezvény bevétele a XXVI. Jász Világtalálkozó megrendezését támogatja. A szülőföldjükről elszármazott és az itthon élő jászok legnagyobb seregszemléjének immár második alkalommal ad otthont a település június 24. és 26. között. 

A jótékonysági esten Eszes Béla polgármester köszönetet mondott a világtalálkozó szervezését előkészítő bizottság tagjainak, akikkel összefogva igyekeznek minél színesebbé tenni a rangos esemény programjait. Az önkormányzat, az intézmények, civil szervezetek és a lakosok folyamatosan dolgoznak a település szépítésén, hogy méltó körülmények között fogadják a vendégeket. 

A bál fővédnöke Pócs János országgyűlési képviselő beszédében a jászok példaértékű egyesítő erejét hangsúlyozta, amit az idei jász világtalálkozó is tovább erősít majd. A rendezvényen a jó hangulatról az Apostol együttes, a Tiszti Klub Tánczenekar, valamint Sztruhala József és vendégei gondoskodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában