Sajtótájékoztató

2022.05.31. 13:55

Világsztárok koncerteznek majd a szolnoki RepTárban

A RepTár programkínálatába már évek óta beletartoznak a nagykoncertek.

Hartai Gergely

Kovács Ákos, a RepTár Kft. ügyvezető igazgatója, mellette Galó Anita, az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület titkára Fotó: Hartai Gergely

Egy világhírű brit zenekar, a Matt Bianco lép színpadra július 9-én 21 órakor a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum udvarán – jelentette be kedden helyszíni sajtótájékoztatóján a RepTár Kft. ügyvezető igazgatója.

Kovács Ákos elmondta, programkínálatukba már évek óta beletartoznak a nagykoncertek, melyek hagyományát a jövőben is folytatnák. 2017-ben a Quimby, 2018-ban Rúzsa Magdi, 2019-ben pedig Ákos adott nagyszabású koncertet a múzeumban. 

– Két esztendő azonban kimaradt a koronavírus-járvány miatt. Idén úgy döntöttünk, hogy egy nemzetközi produkcióval térünk vissza. 

Sikerült Nagy-Britanniából Szolnokra hívni a Matt Bianco csapatát.

– Abban bízunk, hogy a koncerttel a város kulturális palettáját is színesítjük majd – tette hozzá az ügyvezető.

A sajtótájékoztató vendége volt Galó Anita, az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület titkára, aki mondandójában a nyári rendezvény idegenforgalmi értékére irányította a figyelmet.

– Olyan minőségű eseményről beszélhetünk, amely rendkívül fontos megyénk turizmusa számára. A koncertnek nemcsak térségi és országos jelentősége van, hanem a határon túli vendégeket is megszólíthatja és a megyeszékhelyre csábíthatja – összegezte szavait.

Az esemény plakátja Fotó: Hartai Gergely


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában