Galériával

2022.08.13. 18:55

Jeles évfordulót ünnepelt a karcagi csoport

Harmincöt éve alakult meg a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Karcagi Csoportja. A jeles évfordulóra ünnepséggel emlékeztek szombaton a Lovagi udvarban.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Németh Imréné csoportvezető tartalmas, három és fél évtizedet átölelő beszámolója előtt egy perces néma felállással emlékeztek meg az elmúlt időszakban elhunyt több mint negyven tagjukról.

A részletes beszámolóból kiderült, hogy a vezetőség tagjai rendszeresen tartanak fogadóórát a Sorstársak házában, ahol segítenek tagjaiknak ügyeik intézésében, minden hónap utolsó péntekjén pedig összegyűlnek, és szalonnasütéssel, közös énekléssel, főzéssel vagy éppen kirándulással ütik el az időt. A csoport tagjai szívesen vesznek részt a karcagi programokon, illetve sorstársaik vidéki rendezvényein.

Mint elhangzott, közülük a helyszűke miatt most csak tíz tagot tudtak fogadni az ünnepségen, ahol ajándékokat és okleveleket adtak át a legrégebbi tagoknak.

Pánti Ildikó önkormányzati képviselő, Murányi Zsigmondné megyei elnök és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is elismeréssel szólt a több mint ötszáz tagot számláló csoport munkájáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában