Fejlesztés

2022.08.18. 13:12

Takarékos LED-izzókat igényelhetnek a szolnokiak

A LED-csereprogram részleteiről számolt be tegnap Szalay Ferenc a városházán.

Hartai Gergely

Fotó: illusztráció / shutterstock.com

A polgármester emlékeztetett: az energiapiacon óriási áremelkedések tapasztalhatóak, melyek a családokra is jelentős terhet rónak. Ebből adódóan az önkormányzat azon kezdett gondolkodni, miként nyújthatna segítséget a helyi háztartásoknak a villanyszámla csökkentésében.

Egy, az elektronikai iparban jelentős cég a várossal közösen úgy döntött: támogatja azokat a háztartásokat, amelyek hagyományos izzóikat LED-esekre cserélnék. A cég húsz izzó cseréjét garantálja, ehhez azonban október 15-éig regisztrálni kell a ledcsere.hu oldalon

– hívta fel a figyelmet Szalay Ferenc.

A városvezető mondandójában arra is kitért, hogy a korszerűbb világítótestek használatával jelentős, akár egyharmados csökkenés is elérhető a villanyszámlákban.

Mint megtudtuk: a ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés” opcióra kattintva néhány perc alatt bárki regisztrálhat, akinek a nevén van a villanyszámla, és szolnoki lakcímkártyával rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában