Fejlesztés

2022.10.16. 06:55

A felnőttek is kapnak játszóteret Csataszögön

Javában épül a fitneszpark Csataszögön.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az eszközöket a múlt héten már felállították, mint Oravecz Zsuzsanna Éva polgármester elárulta, ki is próbálta őket. A játékok alatti talapzat elkészítése viszont még hátra van.

Amikor a közelmúltban a nagy játszóteret újabb, azóta igencsak népszerűnek bizonyult játékokkal bővítették, több felnőtt korú lakos is jelezte igényét olyan eszközökre, melyeken az idősebb korosztály is edzhet, szórakozhat, nem csak a gyerekek. A faluban ugyanis sportpálya sincs.

A művelődési ház mögötti területet kiszemelve e célra, az önkormányzat ezért pályázatot nyújtott be a Magyar Falu Programban közterületi játszóterek fejlesztésére. Az elnyert több mint ötmillió forint támogatásnak köszönhetően most megvalósulhat ez az elképzelés is.

A polgármester elmondta, ezt követően a területen gondolkodnak még egy strandröplabda pálya kialakításában is, ahol egyéb labdajátékokat is lehet űzni, így sikerülne minden felmerült sportolási igénynek eleget tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában