Tiszaszentimre / Újszentgyörgy

2022.10.04. 07:00

Családok százainak jelentett segítséget az ételadomány

A napokban Tiszaszentimre és Újszentgyörgy valamennyi intézményében dolgozók, valamint az itt közfoglalkoztatottak részesültek adományban.

Köllő Judit

Fotó: Shutterstock.com

A Tiszaszentimrei Református Egyházközség és a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör több csomag élelmiszer-adományt osztott ki a településeken, tájékoztatta hírportálunkat Koczúrné Tóth Ibolya, Tiszaszentimre polgármestere. 

A napokban Tiszaszentimre és Újszentgyörgy valamennyi intézményében (szociális ágazat, egészségügy, oktatás-nevelés, közigazgatás, településellátás, szolgáltatás) dolgozók, valamint az itt közfoglalkoztatottak részesültek adományban.  A kezdeményezés közel kétszáz család számára jelentett segítséget. 

Továbbá ezen a héten az idősek világnapja alkalmából azok a háztartások is támogatásban részesülnek, ahol az egyik családtag már betöltötte a hatvanötödik életévét. Ezt az nagylelkű adományt a Szociális Bizottság a szep­tember 23-án hozott döntésével még egy önkormányzati élelmiszercsomaggal is kiegészítette.  Így a települések legidősebb lakóit az önkormányzat és a Tiszaszentimrei Református Egyházközség közösen támogatja. Ebben a karitatív akcióban is több száz család volt érintett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában