Szoljon podcast

2022.10.15. 19:45

Lits László: A környezet és az állatok védelme egy közös ügy

Szolnok az elmúlt időszakban egyre több területen nyitott a környezet és az állatok védelme felé. Ennek táptalaja az a közös, egyre csak bővülő csoport, melyet az NHSZ Szolnok alakított.

Szoljon.hu

Vendégünk: Lits László, az NHSZ Szolnok ügyvezető igazgatója

Átfogó környezetvédelmi programot hirdetett a megyeszékhely szemétszállításáért és hulladékgazdálkodásáért is felelős cége, az NHSZ. A Green Szolnok by NHSZ már jóval több mint ötlet, a társaság ugyanis bevonta projektjébe a természetvédelemmel foglalkozó helyi, civil szervezeteket. A közös munka rendkívül eredményes, melyet jól példáz a frissen felújított, immáron fecskebarát Laki Kálmán híd, a madarak életét megóvó új buszmegállók vagy éppen a tavasszal már zöldellő közösségi kertek is. 

Ezen a héten Lits Lászlóval, az NHSZ Szolnok ügyvezető igazgatójával beszélgetett Molnár Róbert újságíró a Szoljon.hu podcast legújabb adásában, melyet YouTube és Spotify csatornánkon is meghallgathattok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában