Haspók

2022.11.05. 06:55

Imádják Emkát a jászberényi közutasok, pedig lassan kieszi őket a vagyonukból

Óriásit nőtt Emká.

P. Pusztai Nóra

Emká mindennapjai

Fotó: Pesti József

A fekete kiskutyára még egy nyári útépítés során találtak rá a Magyar Közút Zrt. jászberényi mérnökségének kollegái, be is fogadták a szőrgombócot.

– Rengeteget eszik és játszik, megnyolcszorozta a súlyát. Hatalmas tappancsa van és már tudja az összes alaputasítást. A falkavezére az egyik mérnökségi kolléganőnk, aki rengeteget foglalkozik vele, de minden dolgozónk szán a most már nem is olyan kis Emkára egy kis időt – tájékoztatta hírportálunkat Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztályának vezetője. 

Hozzátette: a kiskedvenc lakhelye elkészült, birtokba is vette az új házát, amiről hamarosan láthatnak majd videót a követők a társaság hivatalos Instagram és Facebook oldalán.

– Emká igazi haspók és tudomásunk szerint nagyon örülne, ha Mikulásra vagy karácsonyra ő is kapna valami finomságot a követőitől, mivel gyakorlatilag kieszi a mérnökségi dolgozókat a vagyonukból, akik saját pénzükön etetik a legifjabb közutas telephelyi őrző-védő kutyust – mesélte a jóétvágyú ebről az osztályvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában