Ajándék

2022.12.21. 17:42

Különleges meglepetéssel tették boldogabbá a gyerekek karácsonyát Jászberényben

Fásy Ádám és dr. Besenyi Orsolya adott át adományokat.

Illés Anita

A gyerekek örömmel vették birtokba a jobbnál jobb játékokat

Fotó: Pesti József

A szeretet és összefogás jegyében pénz- és játékadománnyal lepte meg a jászberényi EGYMI gyermekeit dr. Besenyi Orsolya, a Fidesz-KDNP által támogatott független polgármester-jelölt és Fásy Ádám műsorvezető. Az ajándékokat szerdán sajtótájékoztató keretében adták át a Szent István Körúti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola részére. 

Dr. Besenyi Orsolya az eseményen ötszázezer forint támogatást ajánlott fel az intézmény „Adj Esélyt” Alapítványának. Fásy Ádám pedig egymillió forint értékű játékadománnyal ajándékozta meg a gyerekeket, akik örömmel fogadták a meglepetést. 

– Gyönyörű dolog, ha az ember adni tud – mondta a műsorvezető, aki gyermekkori emlékeit is felidézte.

Tizennegyedik gyermekként érkezett a családba. A szülei nem voltak olyan helyzetben, hogy drága játékokat vásároljanak neki és a testvéreinek. Évekkel később megfogadta, hogy családjával minden évben játékokkal támogatja a gyerekeket. A rendezvényen Bárcziné Kulcsár Júlia, intézményvezető köszönetet mondott a felajánlásokért. 

– Adományaikkal jobbá, boldogabbá tették gyermekeink életét. Az „Adj Esélyt” Alapítvány támogatásával tanulóink esélyt kaptak egy szebb és boldogabb életre – ezekkel a szavakkal fejezte ki háláját az intézményvezető.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában