Díjátadó

2022.12.06. 20:49

Jászberényi vállalkozót is ünnepeltek

Idén immár 23. alkalommal rendezte meg december elején a Vállalkozók Napja rendezvényét Budapesten a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). A nagyszabású üzleti eseményen ezúttal is számos díj gazdára talált.

Kovács Berta

Az Év Vállalkozója díjat vett át Hoffer István (balról) Eppel Jánostól és Varga Mihálytól. Jobbra dr. Lits József megyei VOSZ-elnök

Forrás: Beküldött fotó

Művészetek Palotájában megtartott vállalkozói ünnepségen Eppel János, a VOSZ elnöke a szervezet jövőjéről beszélt, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig a stabilitás, a vállalkozásbarát gazdaságpolitika fontosságát hangsúlyozta.

Ahogy minden évben, úgy idén is elismerték a legkiválóbb vállalkozók teljesítményét.

Magyar Gazdaságért Díjat 4-en vehettek át Varga Mihálytól és Eppel Jánostól.

Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat 3-an kaptak. Az Év Vállalkozója Díjban 22 üzletembert részesítettek, köztük 2 határon túli vállalkozót is, megyénkből pedig Hoffer István, a Jászberényben működő InterJNet Számítástechnikai Kft. tulajdonosa örülhetett az elismerésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában