Június legjobb fotói

2022.12.25. 16:03

Képes visszatekintés: a Jászkunságban is kiemelt figyelmet kapott a tiszavirágzás

Cikkünkben összegyűjtöttük június legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

Június közepén idén is megnyitott a szolnoki szabadstrand. A százötven méter hosszú homokos partot rögtön birtokba is vették a fürdőzni és hűsölni vágyók.

Fotós: Nagy Balázs

A tiszavirágzás a Tiszára és mellékfolyóira jellemző természeti csoda. A kérészek tánca tíz-tizennégy nap alatt ér végig a folyón, délről észak felé haladva, júniusban közepén pedig a Jászkunságban is megtekinthetőek voltak.

Fotós: Mészáros János

Gyermeksport- és rekreációs napot tartottak június 8-án, kedden a Véső úti sportcentrumban. Az eseményen részt vett Katus Attila edző is, aki egy rögtönzött aerobikfoglalkozást tartott a vállalkozó szellemű fiataloknak.

Fotós: Nagy Balázs

Legendák a levegőben címmel családi sétarepülő hétvégét és honvédelmi sportágbemutatót tartottak június 6-án a Szandaszőlősi Sport Reptéren. Az érdeklődők megismerkedhettek egyes fegyverekkel, sőt kézbe is vehették azokat. 

Fotós: Kiss János

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a szolnoki Tiszai Hajósok terén található Országzászlónál június 3-án, pénteken.

Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában