Március legjobb fotói

2022.12.22. 19:45

Képes visszatekintés: jótékonysági esttel segítettek a szerencsétlenül járt madarasi óvodának

Cikkünkben összegyűjtöttük március legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

Jótékonysági estet tartottak március 5-én Kunmadarason. Az eseményen több mint 700 ezer forint gyűlt össze pénteken a kigyulladt Manófalvi Óvoda javára a jegyárakból, támogató jegyek árából, a licitből és a büfés eladásból.

Fotós: Daróczi Erzsébet

Új, gázüzemű buszokkal bővül Jász-Nagykun-Szolnok megye közösségi közlekedésének járműparkja – jelentették be sajtótájékoztató keretében március 17-én.

Fotós: Nagy Balázs

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére, valamint a magyar zászló és címer napja alkalmából március 15-én koszorúzást és ünnepi megemlékezést tartottak a Kossuth téren.

Fotós: Kiss János

Harmincadik alkalommal várta a makettezőket és érdeklődőket az Országos Makett Kiállítás és Verseny, melyet ezúttal március 12-én, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis Intézményi Művelődési Otthonában tartottak meg. 

Fotós: Kiss János

Március 27-én birtokba vehették a gyerekek a karcagi Kiskulcsosi városrészen az új játszóteret, amely egy vállalkozói támogatásból valósulhatott meg éppúgy, mint a környezet rendezése

Fotós: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában