Közlekedés

2022.12.19. 14:37

Nem kell fizetni a parkolásért az ünnepek között Szolnokon

A decemberi zónás, illetve kombinált zónás bérletek érvényességi idejét január 15-ig meghosszabbították az év eleji zsúfoltság elkerülése érdekében.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Nem kell fizetni a parkolásért a két ünnep között.

December 24-től január 2-ig ingyen megállhatunk az I-es, II-es, III-as és V-ös zónában és nem kell fizetni a Vásárcsarnok sorompós parkolójában és a Hetényi kórház látogatói parkolójában kiemelt parkolókban sem.

Így a Vásárcsarnok sorompós parkolója és a Hetényi Géza Kórház előtti terület is ingyen használható a jövő év második napjáig. A decemberi zónás/kombinált zónás bérletek érvényességi idejét január 15-ig meghosszabbították az év eleji zsúfoltság elkerülése érdekében.

A zónás, valamint a kombinált zónás bérleteknél visszavezetik a féléves, illetve éves bérlettípust, jövőre újra vásárolhatunk ilyet. Nem emelkednek az árak sem, a várakozási óradíjak, pótdíjak változatlanok maradnak, azaz maradnak az idén szeptemberben életbe lépett díjak.

Aki azonban az ügyfélközpontban intézné ügyeit, annak sietnie kell: december 22. és január 01. között ugyanis zárva lesznek, január 02-a, hétfőtől azonban rendes nyitva tartás szerint várja az ügyfeleket az NHSZ Zounok Zrt. A cég weboldalán, az ügyfélkapun keresztül azonban bármikor intézkedhetünk. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában