Júniusi legolvasottabb cikkek

2022.12.25. 19:12

Visszatekintés: buszban felejtették egy négyéves kislányt, válságos állapotban szállították kórházba

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat júniusban.

Szoljon.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

1. Friss hírek érkeztek az óvodai buszon felejtett négyéves Flóráról

Nincs túl az életveszélyen az a négyéves kislány, akit hosszú órákra a buszon felejtettek Tomajmonostorán június 7-én, kedd reggel. Csak délután találták meg a kis Flórát, akihez addigra ki kellett hívni a mentőket. Helikopterrel szállították a debreceni kórházba. Az ügyben a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomoz.

2. Halálos tömegszerencsétlenség: egy kátyút akart kikerülni a kamionos

A közlekedési büntetőügyekért felelős Szolnoki Járási Ügyészség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves román férfi ellen. Mint kiderült, a férfi a 4-es főúton az úthibákat kerülgetve áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóbusszal. A balesetben a buszvezető és három utasa elhunyt.

Fotós: Nagy Balázs

3. A buszban felejtették a négyéves kislányt, válságos állapotban szállították kórházba

Egy gyermekeket szállító kisbuszban maradt egy négyéves kislány Tomajmonostorán június 7-én a reggeli órákban. A leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, ezért csak délután találtak rá. A mentők a helyszíni ellátás után a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

4. Különleges autók lepték el a Tiszaligetet Szolnokon

A Tiszaligetben gyűltek össze a motor- és autóimádók a Szolnoki Tuning Találkozó látványos programjaira június 11-én, szombaton. A már megyei hagyománnyá vált rendezvényen ott volt mindenki, akinek szenvedélye az autóépítés és a tuningolás. A szervezők színes programokkal tették izgalmassá a napot.

Fotós: Mészáros János

5. Megnyitott a Kenguru Park Tiszaderzsen

Június 18-án, szombaton megnyitotta kapuit a tiszaderzsi Kenguru Park, amely különleges állataival az ausztrál élővilág egy szeletét kívánja bemutatni. A Kenguru Parkban az erszényeseken kívül más állatokkal is találkozhatnak az oda látogatók. Ilyen például a kecske, bárány, láma, szurikáta és különböző, színpompás madárfajok.

Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában