Októberi legolvasottabb cikkek

2022.12.29. 19:55

Visszatekintés: négy autó összeütközött Szolnokon, az egyik kereke elszabadult

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat októberben.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

1. Botrányt okozott a „náci himnusz” a jászberényi városházán

A helyi városvezetés képviseletében Budai Lóránt jobbikos polgármester és Balogh Béla MSZP-s alpolgármester a német himnusz helyett a nácik dalszövegével, a „Deutschland, Deutschland über alles” lejátszásával köszöntötték Jászberény német testvérvárosa, Vechta polgármesterét és a kíséretében lévő német delegációt október 18-án, kedden.

Fotós: Facebook/Gedei József

2. Egy ártatlannak tűnő kérés miatt robbant ki tömegverekedés az egyik szolnoki benzinkúton

Egy ártatlannak tűnő kérés miatt robbant ki tömegverekedés az egyik szolnoki benzinkúton. Az egyik vásárló illedelmesen megkérte az útját elálló autósokat, hogy álljanak arrébb, de ők ezt zokon vették, trágár jelzőkkel illették, majd pedig a dolog tettlegességig fajult. A megtámadott fiatalember ugyanis felhívta az édesapját, aki a helyszínre sietett, és ezután elszabadult a pokol.

3. Négy autó összeütközött Szolnokon, az egyik kereke elszabadult

Súlyos baleset történt október 1-jén Szolnokon, az Ady Endre útnál. Egy martfűi sofőr manővere során nem biztosított elsőbbséget az úttest belső sávjában haladó jármű fegyverneki vezetőjének, ezért az autó bal hátuljának ütközött. Az ütközés következtében a vétlen jármű a vele szemből érkező személyautónak csapódott. Az ütközés következtében a vétlen jármű a vele szemből érkező személyautónak csapódott.

4. Elképesztő fordulatot vett a Titanic cibaki túlélőinek története

A nagyközség lakói között gyakori beszédtéma a Titanic katasztrófáját túlélő Weress házaspár története. Időről időre újra felelevenedik, hogy két cibakházi is túlélhette a luxus óceánjáró tragédiáját. Eddig csak újságcikkekre, illetve internetes forrásokra hagyatkoztak azok, akik a legenda nyomába eredtek. Sárai Kitti, a Cibaki Hírek Online újságírója utánajárt az eseményeknek.

Fotós: P. Pusztai Nóra

5. Másfél méteren keresztül húzta a földön táskájánál fogva áldozatát a szolnoki férfi

Egy kétségbeesett nő tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra október 4-én hajnalban, és elmondta, hogy kirabolták. A bejelentést megelőzően 4 óra körül gyalogolt a szolnoki Campus előtti járdaszakaszon, amikor mögé lépett egy ismeretlen és megpróbálta lerántani a vállán lévő kézitáskáját, a nő azonban ellenállt.

Fotós: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában