Szoljon podcast

2023.02.04. 19:55

Dr. Horváth László: Meg kell győzni az embereket, hogy a múzeum élmény!

Fenn kell tartani a látogatók érdeklődését, és ebben nagy segítség lehet a digitalizáció, az online világ – vallja a szolnoki Damjanich János Múzeum igazgatója. Legújabb podcastünk vendége: dr. Horváth László.

Szoljon.hu

Vendégünk: dr. Horváth László

Az elmúlt évek nehéz időszakaiból is profitált a szolnoki Damjanich János Múzeum, mely folyamatosan próbálja fenntartani a látogatók érdeklődését. Dr. Horváth László igazgató tudja, hogy a digitalizáció, az online jelenlét rendkívül fontos, közben azonban ragaszkodik az intézmény klasszikus értékeihez. A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel elismert történész-muzeológus úgy véli, élményt kell nyújtani a látogatóknak, és azt is tudja, hogy a modern világban ezt hogyan lehet megvalósítani.

Dr. Horváth Lászlóval a vármegyei hatókörű múzeum aktuális kihívásairól, valamint a kiállítóhely berkeiben zajló kulturális, régészeti és néprajzi tevékenységekről Hartai Gergely újságíró beszélgetett.

A felvételt meghallgathatják YouTube és Spotify csatornánkon is!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában