Segítségkérés

2023.02.25. 09:00

Hatalmas szüksége lenne a miklósi menhelynek az adó 1 százalékra

Már évek óta víz és áram nélkül kénytelen működtetni a volt Vegytek-telep területén álló menhelyét a Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány. A jelenleg nyolcvan kutyát gondozó szervezetnek minden segítségre szüksége van ahhoz, hogy tovább tudja működtetni az állatotthont.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Közösségi oldalán kért segítséget a törökszentmiklósi Befogad-lak. 

A városban igencsak fontos munkát végző alapítvány már évek óta áram és víz nélkül működteti menhelyét a volt Vegytek-telepen, ugyanis egy munkagép átvágta az ezekhez szükséges vezetékeket.

Az igen magas költségekkel járó visszakötésnek pedig azért nem volt már értelme, mert az önkormányzati tulajdonú területet előbb-utóbb el kell majd hagyniuk, a helyhatóság ugyanis bérbe adná azt. Jelenleg már rendelkezésükre áll egy új terület, a Béla király és a Radnóti utca sarkán, ám annak használhatóvá tételére is hatalmas pénzeket kellene költeniük. Így jelenleg dolgoznak tovább áram és víz nélkül, de ehhez minden támogatásra szükségük van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában